povijest medicine

Aktivnosti Hrvatskog znanstvenog društva za povijest zdravstvene kulture

Poštovani,

pozivnica

ovim putem pozivamo Vas na 13. znanstveni skup “Rijeka i Riječani u medicinskoj povjesnici”, koji će se održati u petak, 9. studenog 2012. u Vijećnici Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci (ul. Braće Branchetta 20 / III. kat), s početkom u 09,00 sati.

U privitku ove obavijesti dostavljamo Vam Pozivnicu s detaljnim programom.

Također, koristimo ovu priliku za obavijestiti Vas kako je u sklopu Hrvatskog znanstvenog društva za povijest zdravstvene kulture pokrenuta inicijativa za okupljanje medicinara (liječnika i studenata) koji se bave likovnim izričajem (slikanje, crtanje, fotografiranje…), ili ih zanima izučavanje veza medicine i likovnih umjetnosti (slika u terapiji, patografije slikara) i sl. s ciljem promocije komunikacije putem likovne umjetnosti, a kroz izložbe, radionice i javno-društveni rad. Pripreme za prvu humanitarnu izložbu već su u tijeku, pa pozivamo sve zainteresirane da se jave dr. Ani Lesac na e-mail analesac4@hotmail.com.

(I.S. / FOSS MedRi)

13. znanstveni skup “Rijeka i Riječani u medicinskoj povjesnici”

Drage kolegice i kolege,

OBAVIJEST

pozivamo Vas na sudjelovanje na 13. znanstvenom skupu “Rijeka i Riječani u medicinskoj povjesnici”, koji će se održati 9. studenog 2012. na našem Fakultetu. U privitku ovog poziva možete pogledati “Prvu obavijest Skupa”, koja sadrži sve detalje o temama i načinu prijave.

Vidimo se!
(I.S. / FOSS MedRi)

12. znanstveni skup “Rijeka i Riječani u medicinskoj povjesnici”

Drage kolegice i kolege,

Pozivnica / program skupa

ovim putem pozivamo vas na 12. znanstveni skup “Rijeka i Riječani u medicinskoj povjesnici“. Skup će se održati u petak, 11.11.2011. u prostorima Teologije u Rijeci (Omladinska 14 / nekadašnja “žuta” zgrada Filozofskog fakulteta) s početkom u 09,30 sati.

U prilogu vam dostavljamo Pozivnicu s detaljnim programom.

Vidimo se!
Hrvatsko znanstveno društvo
za povijest zdravstvene kulture