Tjedan mozga 2013.

3.Tjedan_mozga_2013_plakatDrage kolegice i dragi kolege,

Medicinski fakultet i Klinički bolnički centar Rijeka pozivaju Vas na sudjelovanje u bogatom programu 12. Tjedna mozga koji će se održati u Rijeci od 11. do 17. ožujka 2013.

Tjedan mozga je globalna inicijativa kojoj je cilj popularizirati neuroznanost, ali i upozoriti šire građanstvo na važnost prevencije i mogućnosti liječenja moždanih oboljenja. Nacionalne teme ovogodišnjeg Tjedna mozga su: neurobiologija ovisnosti, mozak i pokret te promijenjena stanja svijesti. Za sve članove akademske zajednice, ali i sve građane pripremili smo opsežan program zanimljivih predavanja, radionica, izložbu, filmsku večer, scientific cafe i party kojim ćemo u petak “zaključiti” 12. Tjedan mozga.

U nastavku ove obavijesti pogledajte detaljan program “riječkog” Tjedna mozga.

Dobrodošli!
Organizacijski odbor 12. Tjedna mozga

P.S. Radi ograničenog broja sudionika (najviše dvadeset!), svi zainteresirani studenti za radionicu “Psihoterapija plesom i pokretom” trebaju se prijaviti sa svojim kontakt podacima (ime i prezime, fakultet, br. mobitela, e-mail adresa) najkasnije do nedjelje, 10. ožujka 2013. putem e-maila na mariahelenium@gmail.com.

  1. Tjedan_mozga_2013_Program_pregled
  2. TM_2013_Program_detaljno
Oznaka: , , | Postano u Arhiva