Pozivnica / 14. znanstveni skup “Rijeka i Riječani u medicinskoj povjesnici”

Poštovani kolege,
izuzetna nam je čast pozvati Vas na 14. znanstveni skup “Rijeka i Riječani u medicinskoj povjesnici“, koji će se održati u petak, 8. studenog 2013. na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci (Dvorana 1), s početkom u 09,00 sati.

Ovogodišnja glavna tema Skupa je “Medicina i promet: iskoraci riječkog zdravstva potaknuti razvitkom prometa”, a uz organizatore, Hrvatsko znanstveno društvo za povijest zdravstvene kulture i Katedru za društvene i humanističke znanosti u medicini Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci, kao cijenjeni suorganizatori ove godine pojavljuju se i Pomorski fakultet Sveučilišta u Rijeci, HŽ Infrastruktura d.o.o. te Luka Rijeka d.d.

Na kraju, pozivamo Vas da nam se pridružite i na izletu “Putevima Škrljevske bolesti” (Bakar-Škrljevo-Kraljevica), a koji organiziramo u sklopu drugog dana Skupa. Doplata za izlet iznosi 60 kuna pri čemu je uključen ručak u restoranu u Kraljevici. Prijave za izlet vršit će se putem e-maila na pov.medri@gmail.com tijekom 6. i 7. studenog ili prilikom registracije na dan održavanja Skupa.

U privitku ove obavijesti pogledajte Pozivnicu s detaljnim programom.
Postano u Arhiva