Novo vodstvo FOSS-a i SZ Medicinskog fakulteta

Drage kolegice i kolege,

obavještavamo  vas da je u četvrtak, 27. lipnja 2013. održana  redovita sjednica FOSS-a i SZ MedRi na kojoj je izabrano novo vodstvo.

Kao što znate, dosadašnji predsjednik  FOSS-a i SZ-a bio je Domagoj Gajski,  student  medicine koji će ove akademske godine diplomirati. U želji da SZ i FOSS nastave raditi punim kapacitetom kao i do sada članovi Skupštine FOSS-a i SZ-a izabrali su novo vodstvo kojem će i dalje glavni prioritet biti podizanje studentskog standarda i kvalitete studiranja.

Za novog predsjednika  FOSS-a i Studentskog zbora predložen je i izabran Sven Pal, student  5. godine medicine.

Njegovi zamjenici bit će studenti medicine: Igor Salopek (FOSS) i Damir Ćaćić (SZ MedRi).

Za tajnika je izabran kolega Jurica Vidović.

Ovim  putem zahvaljujemo dosadašnjem predsjedniku Domagoju Gajskom na značajnom doprinosu u radu studentskih organizacija na našem Fakultetu te mu želimo puno sreće u daljnjem školovanju i profesionalnom radu.  Osim predsjedniku, zahvaljujemo se i svim kolegama koji će ovi godine diplomirati, a svojim su zalaganjem doprinjeli radu FOSS-a i SZ-a.

Na kraju, koristimo ovu priliku i za pozvati sve studente Medicinskog fakulteta da nam se pridruže u studentskim aktivnostima, projektima, inicijativama… te na taj način daju svoj doprinos boljem i ugodnijem studiranju na našem Fakultetu.

(FOSS / SZ MedRi)

sastanak

Postano u Novosti