Bioetičke aktualije

Drage studentice i studenti,

u svibnju ove godine, tradicionalno se organiziraju Dani bioetike. Oni “riječki” održavaju se od 17. do 18. svibnja na Medicinskom fakultetu, a nakon njih počinju i “Lošinjski dani bioetike” (od 19. do 22. svibnja). Kako će i ove godine bioetičari iz regije izložiti i raspraviti brojne aktualne teme, ovo je prilika da im se pridružite te aktivno sudjelujete na jednom ili oba skupa.

U nastavku ovog poziva možete downloadati detaljne obavijesti o Danima bioetike, a svakako ne propustite saznati nešto više o bioetičkim dilemama s kojima ćete se i sami nerijetko susretati tijekom svog stručnog ili znanstvenog rada!

Dobrodošli!
(I.S. / FOSS MedRi)

P.S. Sve dodatne informacije o Danima bioetike u Rijeci možete potražiti i na web stranici http://mamed.medri.hr/voz/

P.P.S. Studentice i studenti koji su zainteresirani za sudjelovanje na studentskoj bioetickoj radionici „Bioetika, ekonomija, politika“ (Lošinj) trebaju najkasnije do 10. IV. 2013. poslati ispunjen obrazac, te naslov i sazetak referata, na adresu: bioethics.losinj@gmail.com. Nekoliko dana nakon toga bit ce obavijesteni o tome da li je referat prihvacen i bit ce im poslane daljnje informacije.

  1. 15.Dani_bioetike_RIJEKA
  2. Dani_bioetike_LOSINJ
  3. Dani_bioetike_Losinj_Prijavnica
Oznaka: , , | Postano u Arhiva