56. Humanitarni Bal medicinara

Cijenjene dame i gospodo, kolegice i kolege, pripada nam izuzetna čast obavijestiti vas te ujedno i pozvati na 56. Humanitarni Bal medicinara.

Kao i svake godine Bal će se odvijati u Kristalnoj dvorani hotela Kvarner u Opatiji u četvrtak, 16. svibnja sa početkom programa u 20:30 sati. Sam ulaz će krenuti od 20:00 sati a sva sredstva prikupljena od prodaje ulaznica će biti donirana mladom Eriku Marčeti, dječaku koji je spletom teške bolesti i nestretnih okolnosti postao ovisan o tuđoj njezi, invalidskim kolicima te dugotrajnoj i mukotrpnoj rehabilitaciji i kemoterapiji.

Cijena ulaznice: 80 kn studenti, 100 kn svi ostali.

Prodaja ulaznica za Bal će se održati u Auli Medicinskog fakulteta,  u utorak (14. svibnja) od 11 do 15 h i u srijedu (15. svibnja) od 13 do 16 h. Ne zaboravite da su to zadnja dva termina za kupnju ulaznica. Ostalo je još 15 slobodnih stolova.

Program Bala kao i svake godine je bogat a započet će svečanim valcerom u izvedbi studenata Medicinskog fakulteta koji će samim time otvoriti inu svečanost. Grupa Tri kralja uz obrade starih evergreen-ova i ostalih klasika rock glazbe biti će uvertira _klapi_ koja će razgaliti a i ujedno razveseliti sve uzvanike svojim poznatim šarmom te bogatstvom klapske pisme! Za vrhunac večeri pobrinuti će se * Marijan Ban i Diktatori* koji će rasplesati i dignuti na noge cijelu dvoranu te pripremiti i odpremiti uzvanike na after party u *Hemingway bar* u Opatiji !!!

Tokom cijele večeri odvijati će se bogata tombola a jedan sretnik/ca će osvojiti put na *KnockOut Snow* festival u aranžmanu turističke agencije Collegium.

Bal koji je počeo prije 56 godina postao je jednom od najstarijih tradicija na sveučilištu koji uz notu humanitarnosti objedinjuje i povezuje sve ljude dobre volje te naravno medicinare koji svojim pozivom dodatno čine samu manifestaciju plemenitijom i hvale vrijednom. Pozivamo vas još jednom ovim putem da dođite i učinite malu ali zapravo veliku stvar nekome kome je to prijeko potrebno.

Stolove možete rezervirati na mail: domagoj.gajski@gmail.com

Postano u Arhiva