4. studentski kongres “Prehrana i klinička dijetoterapija” s međunarodnim sudjelovanjem

Dragi kolege studenti i mladi liječnici,
Studentska sekcija Hrvatskog liječničkog zbora poziva vas da i ove godine sudjelujete na Četvrtom studentskom kongresu „Prehrana i klinička dijetoterapija“ s međunarodnim sudjelovanjem. Kongres će se održati na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci, u periodu od 14. do 16. lipnja 2013. godine.

Zamišljen je kao niz stručnih predavanja vezanih uz prehranu u kojima će osim etabliranih stručnjaka sa tog područja sudjelovati i brojni studenti. Pripremamo i niz prezentacija i interaktivnih radionica, a cijeli je događaj lijepa prilika za ugodno druženje i nove spoznaje.

Skrećemo pozornost na veliki uspjeh prošlogodišnjeg Kongresa na kojem su sudjelovali kolege s Filozofskog fakulteta u Rijeci, Prehrambeno-biotehnološkog fakulteta u Zagrebu, Prehrambeno-tehnološkog fakulteta u Osijeku, zatim kolege s Instituta za medicinska istraživanja i medicinu rada iz Zagreba, te Biotehničkog fakulteta Univerziteta u Bihaću. Održalo se 5 plenarnih predavanja, redom vodećih stručnjaka u području prehrane i dijetoterapije. Tu treba spomenuti prof.dr.sc. Davora Štimca, doc. dr. sc. Gorana Palčevskog, doc. dr. sc. Alena Ružića, mr. sc. Silviju Zec Sambol te dipl.ing.preh.tehn. Maju Obrovac Glišić.

Više informacija o cijelom događaju možete pronaći na našoj web stranici, a za dodatna pitanja slobodno nam se obratite na mail.

U nadi da se vidimo u što većem broju,
Organizacijski odbor Kongresa

prehrana2013

Postano u Novosti