3. studentski kongres neuroznanosti – NeuRi 2013

Poštovane kolegice i kolege,

nakon uspješno realizirana dva studentska kongresa neuroznanosti, pozivamo Vas da nam se pridružite na 3. studentskom kongresu neuroznanosti s međunarodnim sudjelovanjem – NeuRi 2013 koji će se održati od 26. do 28. travnja 2013. na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci i u Psihijatrijskoj bolnici Rab.

Pod motom „Edukacija&Iskustvo“ zajedno ćemo s ponajboljim pozvanim predavačima naučiti nešto više o temama iz neuroznanosti, uvježbati vještine na radionicama, neki od vas možda i po prvi puta imati priliku prikazati rezultate vlastitih istraživanja, družiti se i ostvariti brojne kontakte s kolegama koje zanima isto područje kao i Vas – ljudski mozak!

Zato svi koji se bavite predkliničkim ili kliničkim neuroznanstvenim granama, trenutno istražujete mozak ili ljudsko ponašanje, možda ste pisali diplomski rad na tu temu, pripremate pregledni rad iz primjerice neurologije, neurofiziologije, psihijatrije, psihologije… prijavite se kao aktivni sudionici NeuRi 2013!

Sve detalje o Kongresu možete pronaći na našoj web stranici www.neuri.uniri.hr, a za dodatna pitanja ili sugestije slobodno nam se obratite putem e-maila na neuri@foss.hr.
Vidimo se na NeuRi 2013!

Igor Salopek
Predsjednik NeuRi 2013

P.S. Za aktivne sudionike, studente Sveučilišta u Rijeci pripremili smo posebnu pogodnost kotizacije (http://www.neuri.uniri.hr/kotizacija.html)!

Foto_NeuRi

Oznaka: , , , , , | Postano u Arhiva