MedRi Znanstveni piknik

Dragi kolege studenti i mladi liječnici,

ZOSS i Ured za znanost SZ Sveučilišta u Rijeci Vas pozivaju na sudjelovanje na MedRi Znanstvenom pikniku.

Prilika je to za sve vas, koji ste tijekom protekle dvije akademske godine (2010./2011. i 2011./2012.) radili na znanstveno-istraživačkom radu, objavili članak u nekom časopisu, predstavili svoj rad na kongresu u obliku usmene prezentacije ili poster prezentacije, napravili diplomski rad u formi znanstvenog rada, da pokažete da se uz studij, može baviti i znanošću, da vidite koji od Vaših kolega se time bave, da prezentirate svoje radove i budete prepoznati od strane svog fakulteta i svojih kolega, te potencijalno osvojite nagradu za najbolji studentski znanstveni rad.

Znanstveni piknik će se održati u sklopu Dana fakulteta, 7. prosinca.

Svi sudionici imat će priliku predstaviti svoj rad pred Strašnim sudom koji će odabrati najbolji rad i shodno ga nagraditi. Svi aktivni sudionici dobiti će potvrde o sudjelovanju, a ukoliko osiguramo sredstva, Piknik će biti popraćen i ukusnom zakuskom. 😉

Kako bi se prijavili na sudjelovanje u Znanstvenom pikniku, pošaljite e-mail sa vašim osobnim podacima (ime i prezime, studij, godina, broj mobitela i e-mail adresom) te sažetkom svog rada (uz napomenu u kojoj ćete opisati vrstu rada: prezentacija ili poster, te kako je taj rad i gdje bio prethodno publiciran ili izložen) na zoss@foss.hr do 23.11. Ukoliko se prijavljuje više autora istog rada, napomenite tko su koautori i tko će držati prezentaciju.

O rezultatima prijava biti ćete obaviješteni 26.11. Prijave studenata sa svih studija su dobrodošle.

Sva pitanja i komentare možete uputiti na zoss@foss.hr!

Vidimo se na Znanstvenom pikniku!

D.K. / ZOSS

Oznaka: | Postano u Arhiva