2. studentski kongres neuroznanosti – NeuRi 2012

Poštovane kolegice i kolege,
nakon uspješno realiziranog 1. studentskog kongresa neuroznanosti prošle godine, pozivamo Vas da nam se pridružite na 2. studentskom kongresu neuroznanosti – NeuRi 2012; koji će se održati od 27. do 29. travnja 2012. na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci.

Pod motom „Edukacija&Iskustvo“ zajedno ćemo s ponajboljim pozvanim predavačima naučiti nešto više o temama iz neuroznanosti, uvježbati vještine na radionicama, neki od vas možda i po prvi puta imati priliku prikazati rezultate vlastitih istraživanja, družiti se i ostvariti brojne kontakte s kolegama koje zanima isto područje kao i Vas – ljudski mozak!

Zato svi koji se bavite predkliničkim ili kliničkim neuroznanstvenim granama, trenutno istražujete mozak ili ljudsko ponašanje, možda ste pisali diplomski rad na tu temu, pripremate pregledni rad (ili kvalitetniji review-seminar) iz primjerice psihijatrije, neurofiziologije, neurologije, psihologije… prijavite se kao aktivni sudionici NeuRi 2012!

Sve detalje o Kongresu možete pronaći na našoj web stranici www.neuri.uniri.hr, a za dodatna pitanja ili sugestije slobodno nam se obratite putem e-maila na neuri@foss.hr.
Vidimo se u na NeuRi 2012!

Igor Salopek
Predsjednik NeuRi 2012

P.S. Za aktivne sudionike, studente Sveučilišta u Rijeci pripremili smo posebnu pogodnost kotizacije (link: http://www.neuri.uniri.hr/kotizacija.html)!

Oznaka: , , , , , | Postano u Arhiva