14. Riječka regata Pomorskog fakluteta

U utorak 5. lipnja održala se 14. Riječka regata Pomorskog fakulteta u mornarskom veslanju. Na regatnoj stazi dugoj 600 m u riječkom akvatoriju snage su odmjerile mnoge ekipe među kojima su bile i ekipe „MENU 1“ i „ Guši su gušti“ u čijim su posadama veslali naši medicinari i medicinarke.

Za MENU 1 su veslali: Zdravko Jurilj, Mate Barić, Filip Stipanov, Ante Olivari, Petar Mijić, Anton Lekić, Petar Marčinković, Mario Perić, David Harmicar, Jurica Marić, Tomislav brajković, Mate Šišeta, Branislav Đukić i Damir Omanović.

Za ekipu „Gušti su gušti“ veslale su: Ivana Dvornik, Matea Mužić, Kristina Rede, Ivana Lovrenović, Marina Vrbančić, Ana Anić, Mirta Čorić, Mirna Knežević, Andrea Vukašinović, Ivana Galić, Roberta Kobale, Ines Hausknecht i Maja Šimonović.

Regata je bila podjeljena u tri kategorije i to: studentska, međunarodna i revijalna utrka. U studentskoj utrci pobjednik je bila posada Pomorskog fakulteta u Rijeci. Posada „Gušti su gušti“ osvojila je 3.mjesto u ženskoj konkurenciji međunarodno, a posada MENU 1 okitila se zlatnim odličjem osvojivši prvo mjesto u revijalnoj utrci.

Postano u Novosti