Krvavica [izvještaj + galerija]

Dragi kolege, iza nas je još jedna Krvavica, kultna fešta Medicinskog fakulteta. Ove godine smo se smjestili u clubu Boa, kao i brucošijada koji tjedan prije. Sama zabava je nastala prije koji 10ak – 15 godina u sklopu Kapi života, a  što su Kapi života to svi znamo ;).
Ove godine smo ugostili Nenu Belana i Fiumense (ili bolje reći, oni su nas ugostili). Prije bi rekao da smo mi uletili na prije dogovoreni termin Belanove svirke, nego da je tu došao posebno radi nas. Al nema veze, čovjek i njegova ekipa su vrhunski i napravili su odličnu atmosferu. Svirka je bila kratka ali slatka i za nju je odlično poslužio šator koji je ostao od prijašnje večeri.
Što se tiče posjetitelja, ljudi je bilo taman, moglo se prošetat bez da dobiješ štiklu u stopalo i lakat u bubreg. Naravno. naših studenata je najviše bilo, svih godina i studija, ali bi spomenuo da su stariji medicinari zakazali. Znam da su kirurgija i ginekologija za koji dan, al nismo na prvoj – drugoj godini da moramo učit :D. Ili je možda u pitanju bio onaj sindrom “stare kosti, krnja jetra”?  Također je bilo mladih ali i starijih doktora, a oni su uvijek i više nego dobrodošli ;).
Nakon Belana je na red došao DJ koji se iskazao samo tako. Čovjek bi očekivao jednu klasičnu plejlistu koji kreće sa Rozgom, a završava sa Magazinom (nije da imam ništa protiv toga :D), ali dobili smo jedna brutalan “glazbeni džuveđ” koji je pokrio jedno 20-30 godina glazbe i razne muzičke pravce. Svaka čast ;).
Do slijedećeg partija, pozdrav (I.M.)

Link na galeriju fotografija (sutra.hr)

I jedna pjesma za kraj 😀

httpv://www.youtube.com/watch?v=sN62PAKoBfE

Oznaka: | Postano u Galerije, Novosti