HNK / Studentska pretplata

Dragi kolege,

Hrvatsko narodno kazalište Ivana pl. Zajca iz Rijeke, pripremilo je za novu akademsku godinu, ali i novu kazališnu sezonu, posebnu pretplatu za riječke studente. Prilika je to za jeftiniji posjet Kazalištu koje je za studentsku pretplatu predvidjelo sedam(!) predstava tijekom sezone. Tako ćete imati priliku pogledati Brechotvu “Operu za tri groša”, Ljermontovu “Maskaradu”, opustiti se uz komediju „Dabogda te majka rodila” ili Williamsove “Ekscentričnosti jednog slavuja”, guštati u “Pjesmi nad pjesmama” ili pak u neuobičajenoj “Šumi Striborovoj”…

U pretplatu je uključen popust od čak 50% (220-310 kuna), imate osigurano svoje stalno mjesto u Kazalištu, te pravo na besplatnu ulaznicu za (prethodno odgođenu) propuštenu predstavu, primjerice ukoliko ste radi ispita spriječeni pogledati predstavu u zadanom terminu!

Kako bi na vrijeme osigurali svoju pretplatu (i bolje mjesto u parteru ili ložama), svi koji ste zainteresirani za studentsku pretplatu, javite se najkasnije do polovice listopada na igor.salopek@gmail.com ili na mob. 098 1986 515.

Detalje o pretplati pogledajte u letku koji se nalazi u prilogu, a više o predstavama možete pronaći i na www.hnk-zajc.hr.

I da, ne zaboravite da je medicina umjetnost – ars medica, posebna kao i sedam ostalih, konvencionalnih umjetnosti. Ne prepustite se tek tako „bolonjizaciji“ studija jer konačno, bogatiji umjetnošču biti ćete i kvalitetniji liječnici…

Lijepi pozdrav!
Vaš,
Igor Salopek
Povjerenik pri HNK I. pl. Zajca za Medicinski fakultet

P.S. Ukoliko još niste, postanite i face-prijatelji s Kazalištem na www.facebook.com/hnk.zajc
P.P.S. Za sva dodatna pitanja ili sugestije slobodno kontaktirajte gore navedene kontakte.
P.P.P.S 🙂 Proslijedite ovu obavijest svima, potencijalno zainteresiranim studentima…

Postano u Novosti