Dan sporta 2011 [galerija & izvještaj]

Dana 20. studenog, nakon što smo 11. 11 začudo preživjeli 579 smak svijeta održao se napokon taj dan sporta. To je događaj koji daje šansu brucošima i drugoj godini da prespavaju koji sat tjelesnog bez da moraju u 9om mjesecu trčat oko igrališta (za one koji planiraju odradit tjelesni tada, pripremite neke vrećice da ne povraćate oko igrališta, op. a). Nama starijima to je šansa da se družimo s mlađim kolegama, pritisnemo koju čašicu (soka, naravno) i počastimo nepce sa profesorovim gulašom i čevapima.

Ovaj događaj je ispunio sva očekivanja, došlo je oko 160 studenata 1. i 2. godine koji su sudjelovali u razno raznim sportskim disciplinama tipa skok preko granice s motkom, kamena s ramena, trule kobile i da ne nabrajamo dalje… Polučeni su veliki sportski uspjesi koji su adekvatno nagrađeni plusevima od strane profesora.

Organizacija je bila na nivou, nikad manje organizatora a ni roštilja nije bilo u izobilju, da smo se mogli klonirat nebi nas bilo dosta. Ali naravno to se nije primjetilo, sve je teklo ko po loju.

Evo, to bi ovako bio jedan izvještaj sa tog velebnog događaja, al bi istaknuo jednu činjenicu. A ta činjenica  je da nikada do sada (ovo mi je 6. dan sporta) nije ostalo mesa i pića (soka, naravno), nikada sve do ove godine. Natjecatelji su se skupili brzinom svjetlosti. Neznam jel prva godina morala učiti columnu vertebralis, a druga membranu cloacalis, al ste stvarno mogli ostat malo duže, smazat koji čevap, poslušat rozgu i popit koju čašicu (soka, naravno).

Do sljedeće fešte, Ivan Miletić


Oznaka: , | Postano u Galerije, Novosti