1. Studentski kongres neuroznanosti – NeuRi 2011

Rijeka; 30. travnja – 1. svibnja 2011.

Poštovane kolegice i kolege, želeći vam omogućiti kongresni okvir za stjecanje novih znanja, ali i iskustava već tijekom studija, pozivamo Vas da nam se pridružite na 1. Studentskom kongresu neuroznanosti – NeuRi 2011; koji će se održati 30. travnja i 1. svibnja 2011. god. na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci.

Pod motom „Edukacija&Iskustvo“ zajedno ćemo s ponajboljim pozvanim predavačima naučiti nešto više o temama iz neuroznanosti, uvježbati vještine na radionicama, neki od vas možda i po prvi puta imati priliku prikazati rezultate vlastitih istraživanja, družiti se i ostvariti brojne kontakte s kolegama koje zanima isto područje kao i Vas – ljudski mozak!

Zato pozivamo sve vas koji se bavite znanstveno-istraživačkim radom unutar raskošne neuroznanstvene palete; od neuroanatomije i neurologije, preko psihijatrije ili neurofiziologije do psihologije, neurofarmakologije… ili pak osjećate poseban afinitet prema proučavanju moždane funkcije i čovjekova ponašanja, sudjelujte na NeuRi 2011; po mnogočemu jedinstvenom kongresu u široj regiji.

A više informacija o Kongresu možete pronaći na našim stranicama, dok nam se sa svojim pitanjima ili sugestijama slobodno možete obratiti na e-mail adresu.

Vidimo se u Rijeci na NeuRi 2011!

Igor Salopek
Predsjednik Organizacijskog odbora

Postano u Novosti